Yin Yoga

Door het stretchen van de spieren door middel van Yin Yoga, komen spanningen en stress los. Op deze manier creëer je niet alleen ruimte in je lichaam, maar ook in je hoofd en je hart.

Het effectiefst is een combinatie van Yin Yoga en meditatie, maar dit is niet verplicht. De lessen zijn afzonderlijk of aansluitend te volgen op maandag en/of donderdagavond, wanneer het jou uitkomt. Alle materialen die je nodig hebt zijn in de studio aanwezig.

Meditatie

Wil je beginnen met meditatie? Goed plan! Zeker in deze hectische tijd. Door regelmatig te mediteren krijg je meer rust in je hoofd, ontspanning in je lichaam en meer energie.

Door middel van ademhalingsoefeningen leer je spanningen en blokkades los te laten. Het is zowel lichamelijk als geestelijk een heerlijke ervaring. De klankschalen die ik gebruik tijdens het mediteren zorgen voor een nog diepere werking.

Babymassage

Shantala baby massage is een ritmische lichaamsmassage afkomstig uit India. Het toepassen van deze massage is een leuke manier om de band met je baby te versterken en is tevens een ontspannende bezigheid.

Het masseren van je baby zorgt ervoor dat allerlei stofjes vrijkomen in jouw lichaam en dat van je baby; het gelukshormoon endorfine en het knufffelhormoon oxytocine. Wanneer je baby 6 weken is, tot aan de kruipleeftijd kun je beginnen met masseren.

Helende Reis

Brandon Bays is de grondlegster van De Helende Reis, een zeer effectieve therapievorm om fysieke en emotionele klachten op celniveau te genezen. Je raakt bevrijd van emotionele blokkades waardoor je fysieke en mentale klachten meestal vrij snel vanzelf genezen.

In de Fysieke Reis zijn lichamelijke klachten het uitgangspunt. De ‘Reis’ begint vanaf je fysieke probleem en we gaan onderzoeken welke emotie daarbij samenhangt.