Meditatie

Wil je beginnen met meditatie? Goed plan! Zeker in deze hectische tijd. Door regelmatig te mediteren krijg je meer rust in je hoofd, ontspanning in je lichaam en meer energie. Door middel van ademhalingsoefeningen leer je spanningen en blokkades los te laten. Het is zowel lichamelijk als geestelijk een heerlijke ervaring.

De klankschalen die ik gebruik tijdens het mediteren zorgen voor een nog diepere werking. Mediteren brengt je weer in balans. Het is een oeroude methode om weer bij jezelf te komen, los van de gejaagde wereld. Iedereen kan leren mediteren, met een beetje discipline en tijd.

Het effectiefst is een combinatie van Yin Yoga en meditatie, maar dit is niet verplicht. De lessen zijn afzonderlijk of aansluitend te volgen op maandag en/of donderdagavond, wanneer het jou uitkomt. Alle materialen die je nodig hebt zijn in de studio aanwezig.

 • Losse les €7,50

  Wil jij weten of meditatie iets voor jou is? In groepsverband kun je een losse les ervaren om de basisprincipes van meditatie te leren.

 • 10 rittenkaart €55,00

  Heb je de smaak te pakken? Dan kun je kiezen voor een 10 ritten kaart om in groepsverband meditatie oefeningen te volgen.

 • Privéles €25,00

  Wil je liever een één op één sessie? Dat is geen probleem. Samen plannen wij een privéles voor jou in.

 • Privéles aan huis €35,00

  Zou je graag een privéles willen in je eigen vertrouwde omgeving? Een één op één sessie aan huis is mogelijk (prijs exclusief reiskosten).